Hondenverzekering OHRA

Hondenverzekering OHRA vergelijken

Het is mogelijk om via verzekeraar OHRA een hondenverzekering af te sluiten voor jouw hond. Alle rassen honden en katten kunnen verzekerd worden via de OHRA hondenverzekering. Onderstaand vind je de belangrijkste kenmerken van deze hondenverzekering.

68 stemmen, gemiddeld: 4,25 van de 568 stemmen, gemiddeld: 4,25 van de 568 stemmen, gemiddeld: 4,25 van de 568 stemmen, gemiddeld: 4,25 van de 568 stemmen, gemiddeld: 4,25 van de 5
De basisdekking van de OHRA hondenverzekering is standaard zeer uitgebreid.
- Specialistische behandelingen vergoed
- Makkelijk en razendsnel je geld terug
 
Prijs per maand (vanaf)

€ 9,78

max. vergoeding per jaar € 5.000
Eigen risico:€20,-
Looptijd: 1 jaar

Wat dekt en vergoedt de OHRA hondenverzekering?

Bij de OHRA hondenverzekering heb je de keuze uit drie ziektekostenpakketten, BasisPlus en Top. Onderstaande tabel toont de kenmerken van de ziektekostenpakketten van de hondenverzekering van OHRA

De OHRA huisdierenverzekering biedt 3 zorgpakketten, Basis, Plus en Top

Waarom de hondenverzekering van OHRA kiezen?

Jouw hond is een belangrijk lid van je gezin. Als er iets aan de hand is, verdient jouw hond daarom de best mogelijke zorg. Heb je bijvoorbeeld een nieuwe puppy? Jonge pups zijn vaak kwetsbaar voor ziekten en parasieten. Medische kosten voor puppy’s kunnen hierdoor snel oplopen. De hondenverzekering van OHRA dekt veel van deze medische kosten.

Ben je benieuwd hoe de hondenverzekering van OHRA zich verhoudt tot andere hondenverzekeringen? Vergelijk dan snel en makkelijk alle hondenverzekeringen met elkaar met behulp van onze hondenverzekering vergelijker!