Dierenverzekering voor papegaaien en andere vogels

Dit is een origineel bericht van Petplan Nederland B.V.
Er is nu een zorgverzekering voor papegaaien. Ook bezitters van ara’s, kaketoes en parkietachtige vogels kunnen de verzekering afsluiten. De kosten van medische zorg voor vogels kunnen behoorlijk oplopen en tot op heden was het niet mogelijk deze kosten te verzekeren. Petplan is hiermee de eerste partij die een papegaaienverzekering aanbiedt.
Na het succes van de zorgverzekering voor hond, kat en konijn is de papegaaienverzekering voor Huisdierverzekeraar Petplan een logische vervolgstap. In Nederland hebben bijna 3 miljoen huishoudens een hond, kat of konijn. Steeds meer mensen verzekeren hun huisdier. De Petplan verzekering is nu ook beschikbaar voor ongeveer 600 duizend eigenaren van papegaaien en parkietachtigen.

“De kosten van de dierenarts liegen er soms niet om. Veel diereigenaren hebben dan ook moeite met het betalen van de rekening. Met de papegaaienverzekering willen we nu ook de eigenaren van papegaaien, ara’s en kaketoe’s hiermee een handje helpen”, aldus Peter van Rooijen Veterinair Directeur en dierenarts van Petplan. Papegaaien hebben een grote aantrekkingskracht op mensen. Dat is mede te danken aan hun intelligentie en goede sociale eigenschappen maar vaak ook aan hun prachtige verenkleed. Voor veel eigenaren is de emotionele binding met hun vogel groot. Ze worden opgenomen als volwaardig gezinslid.

Over Petplan
Petplan is sinds 2006 gevestigd in Nederland en werkt onder licentie van Petplan UK (Allianz Animal Health), de grootste huisdierverzekeraar ter wereld. Petplan is gespecialiseerd in verzekeringen voor huisdieren en werkt samen met AUV Dierenartsencoöperatie en Unigarant Verzekeringen (onderdeel van ANWB).

Ervaring met deze huisdierenverzekering? Geef dan hieronder jouw beoordeling:

SlechtOnvoldoendeVoldoendeGoedUitstekend 2 beoordelingen, gemiddeld: 1,50 van 5 beoordelingen
Laden...