Figo huisdierenverzekering vergelijken

1 stem, gemiddeld: 5,00 van de 51 stem, gemiddeld: 5,00 van de 51 stem, gemiddeld: 5,00 van de 51 stem, gemiddeld: 5,00 van de 51 stem, gemiddeld: 5,00 van de 5

Huisdierenverzekering Figo vergelijken. 

We hebben de huisdierenverzekering van Figo toegevoegd aan onze vergelijkingstabel. Figo is het oude PetPlan en biedt een huisdierenverzekering voor honden, katten, vogels en konijnen.

Met de Figo huisdierenverzekering kunt u terecht bij alle dierenartsen in Nederland en bij veel dierenartsen kunt u de rekeningen direct door laten sturen naar Figo.

1 stem, gemiddeld: 5,00 van de 51 stem, gemiddeld: 5,00 van de 51 stem, gemiddeld: 5,00 van de 51 stem, gemiddeld: 5,00 van de 51 stem, gemiddeld: 5,00 van de 5
Figo is gespecialiseerd in het verzekeren van honden, katten, vogels en konijnen. Alle medewerkers van de klantenservice hebben een diergeneeskundige achtergrond.
Prijs per maand (vanaf)

€ 6,91

max. vergoeding per jaar: onbeperkt
Eigen risico: eigen keuze
Looptijd: 1 jaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Figo Huisdierenverzekering vergelijken: Figo onderscheidt zich door zijn uitgebreide dekking en klantgerichte aanpak.

  1. Volledige Medische Dekking: Met Figo kun je rekenen op uitgebreide medische dekking voor ziektekosten en ongevallen. Deze huisdierenverzekering biedt bescherming voor consulten, behandelingen, operaties, en meer.
  2. Eenvoudige Claims: Het claimsysteem is vereenvoudigd, zodat je snel en gemakkelijk jouw kosten kunt terugvragen.
  3. Geen Leeftijdsbeperkingen: Bij Figo zijn alle huisdieren welkom, ongeacht hun leeftijd. Of je nu een jonge puppy of een senior kat hebt, ze bieden dekking voor elk levensstadium.
  4. Flexibele Plannen: Elk huisdier is uniek en heeft andere behoeften. Daarom biedt Figo verschillende plannen aan, zodat je het plan kunt kiezen dat het beste past bij jouw huisdier en budget.
  5. Wereldwijde Dekking: Met Figo kun je ook met een gerust hart reizen. Figo  huisdierenverzekering biedt dekking voor medische kosten, zelfs als je in het buitenland bent.
  6. Preventieve Zorgopties: Figo gelooft in preventieve zorg om gezondheidsproblemen te voorkomen voordat ze zich voordoen. Daarom bieden ze optionele dekking voor vaccinaties, gebitsreiniging en meer.

Transparantie en Klantgerichtheid

Bij Figo streven we naar transparantie en klantgerichtheid in alles wat ze doen. Figo gelooft dat klanten recht hebben op duidelijke informatie en eerlijke communicatie. Daarom staan deskundige vertegenwoordigers klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het kiezen van de juiste dekking voor jouw huisdier.

Missie

De missie van Figo is om huisdiereigenaren te helpen bij het bieden van de best mogelijke zorg aan hun geliefde metgezellen. Figo is er trots op dat ze al vele huisdieren hebben geholpen bij het herstellen van ziekten en blessures, terwijl hun eigenaren gemoedsrust hebben gekregen.

Conclusie

Met de Figo Huisdierenverzekering kun je jouw huisdieren de liefdevolle bescherming bieden die ze verdienen. De uitgebreide dekking, eenvoudige claims, en klantgerichte aanpak maken Figo een goede keuze voor huisdiereigenaren die niets minder dan het beste willen voor hun harige vrienden.

Ervaring met deze huisdierenverzekering? Geef dan hieronder jouw beoordeling:

SlechtOnvoldoendeVoldoendeGoedUitstekend 1 beoordelingen, gemiddeld: 5,00 van 5 beoordelingen
Laden...